به سبد خرید شما افزوده شد.
Optoma S313 SVGA DLP Projector دیتا ویدیو پروژکتور اوپتوما S313 روشنایی : 3000 انسی لومنز کنتراست : 20000.1 عمر لامپ : بیش از 4500 ساعت امکان پخش 3D : دارد امکان وایرلس : دارد لطفا جهت اطلاع از موجودی و قیمت نهایی Optoma S313 تماس بگیرید جهان چاپگر نوین 03 666 888 021
Optoma S313 SVGA DLP Projector دیتا ویدیو پروژکتور اوپتوما S313 روشنایی : 3000 انسی لومنز کنتراست : 20000.1 عمر لامپ : بیش از 4500 ساعت امکان پخش 3D : دارد امکان وایرلس : دارد
آنچه در انتخاب یک دیتا پروژکتور خوب باید مورد نظر قرار گیرد نوع تکنولوژی آن نیست بلکه شرایط و ابعاد محل استفاده آن است که معمولا اماکن و سالن ها برای استفاده به سه دسته زیر تقسیم می شود :
سالن های کوچک: سالن هایی با ابعاد 20 تا 80 متر مربع به شدت روشنایی در حدود 2000 تا 2600 انسی لومنز نیاز دارند .
سالن های متوسط : سالن هایی با ابعاد 80 تا 200 متر مربع به شدت روشنایی در حدود 3000 تا 3500 انسی لومنز نیاز دارند .
سالن های بزرگ : سالن هایی با ابعاد 300 تا 600 متر مربع به شدت روشنایی 4000 تا 13000 انسی لومنز نیاز دارند .
با ویدئو پروژکتور optoma s313 می توان تصاویر سه بعدی را تماشا کرد؟
اگر شما به دنبال یک ویدئو پروژکتور هستید که در اتاق یا کلاس درس از آن استفاده کنید پروژکتور اپتما s313 مناسب ترین انتخاب برای شما می باشد. این ویدئو پروژکتور روشنایی در حدود 3000 انسی لومنز و کنتراست 20000.1 را دارا می باشد که موجب می شود شما تصاویری را با روشنایی و وضوح بالا را می دهد . ویدئو پروژکتور optoma s313 به همراه امکان نمایش تصاویر سه بعدی به شما ارائه می شود و هر تصویر سه بعدی را که شما بخواهید را با دقت و وضوح بالا را به شما ارائه می دهد. این ویدئو پروژکتور با تکنولوژی DLP و نمایش تصاویر سه بعدی 3D یک گزینه مناسب برای استفاده در کلاس های درسی و دانشگاه ها می باشد. ویدئو پروژکتور optoma s313 تنها در 10 ثانیه روشن شده و شروع به کار می کند و باعث می شود تا در زمان ارزشمند شما صرفه جویی شود و به انجام کارهای دیگرتان درست سر وقت برسید بلندگوی 2w به شما کیفیت صدای فوق العاده را می دهد.
آیا می توان از ویدئو پروژکتور اپتما s313 در محیط هایی که کاملا تاریک نیستند استفاده کرد ؟
فرقی نمی کند روز باشد یا شب شما در هر زمان که بخواهید با روشنایی 3000 لامپ و کنتراست 20000.1 دستگاه می توانید تصاویر رنگی با دقت و وضوح بالا را تماشا کنید. این ویدئو پروژکتور یک گزینه ایده آل برای کلاس های درسی و آموزشی است که حتی افرادی که در دورترین نقطه کلاس نشسته اند بتوانند تصاویر را دقیق و واضح ببینید.
چه پورت هایی برای اتصال به این ویدئو پروژکتور وجود دارند؟
دستگاه های قدیمی یا جدید را می توانید به ویدئو پروژکتور optoma s313 با کابل های HDMI ، دو کابل VGA,S-Video,USB که همه در پشت دستگاه قرار میگیرند وصل کنید . استفاده کردن از کابل USB برای اتصال ویدئو پروژکتور اپتما s313 و کامپیوتر به شما این توانایی را می دهد تا کامپیوتر خود را برای کنترل دستگاه دستکاری کنید. پورت RS232 می تواند برای کنترل ویدئو پروژکتور از فاصله دور مورد استفاده قرار گیرد. پورت خروجی VGA به شما اجازه می دهد تا محتوای پروژکتور خود را روی یک صفحه نمایش دیگر نیز به نمایش بگذارید (برای چند نمایش) به علاوه کابل خروجی USB نیز در پشت دستگاه قرار دارد.
خطایی در هنگام ثبت نظر بوجود آمده است لطفا دوباره امنحان کنید
نظر شما با موفقیت ثبت شد
این کالا را به دوستان خود معرفی کنید