ویدئو پروژکتور دستگاهی ست حرفه ای مبتنی بر الکترونیک و اپتیک. به همین دلیل بسته به نحوه استفاده در دراز مدت یا کوتاه مدت به سرویس و شاید تعمیر نیاز پیدا کند. گرانترین قطعه این دستگاه لامپ است. ولی قطعات دیگری هم در معرض آسیب قرار دارند:
منبع تغذیه: وظیفه تامین برق دستگاه را بر عهده دارد و معمولا در اثر نوسانات برقی شدید، آسیب می بیند.
برد اصلی(Main Board): برد الکترونیکی اصلی دستگاه بوده و معمولا به دلیل نوسان برق، رطوبت یا مایعات، گرد و غبار زیاد و ... ممکن است معیوب شود.
فن ها: وظیفه ایجاد و گردش جریان هوا را به عهده دارند و در صورت فرسودگی یا از کار افتادن می تواند باعث آسیب جدی لامپ ویدئو پروژکتور شوند.
LCD: در اثر حرارت زیاد ناشی از لامپ، فرسوده شده و یا در اثر گرد و غبار و الودگی بیش از حد، کثیف می شوند. گاه با سرویس مشکل تا حدود زیادی برطرف می شود و در برخی موارد نیاز به تعویض وجود دارد.
تراشه DMD: چیپ اصلی مربوط به ویدئو پروژکتورهای با تکنولوژی ساخت DMD بوده و معمولا موجب بروز حالاتی نظیر برفکی شدن تصویر، ظهور دانه های سیاه و پراکنده و یا خطوطی در تصویر می شود. این قطعه نیز یکی از قطعات گران قیمت ویدئو پروژکتورهای DLP ست.
چرخه رنگ: یا Color Wheel قطعه ایست که در تکنولوژی DLP مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا معیوب شدن آن موجب بروز اختلالات رنگی در تصویر می شود.
نکات مهم در تعمیر ویدئو پروژکتور:
* از باز کردن ویدئو پروژکتور به جهت سرویس یا رفع عیب آن بپرهیزید.
* از باز کردن ویدئو پروژکتور توسط تعمیر کاران غیر مرتبط (حتی تعمیر کاران سایر سیستم های تصویری) جلوگیری نمایید.
* ویدئو پروژکتور معیوب خود را به مرکز گارانتی اعلام شده در زمان خرید و یا سایر مراکز معتبر ارسال نمایید.
* دستگاه خود را هر شش ماه تا یک سال برای سرویس به مراکز معتبر و مجاز ارسال نمایید. این کار می تواند از بروز مشکلات جدی و پر هزینه جلوگیری کند.
تگ ها
ویدئوپرژکتور فروش ویدئوپرژکتور قیمت ویدئوپرژکتور گارانتی ویدئوپرژکتور تعمیر ویدئوپرژکتور سرویس ویدئوپرژکتور لامپ ویدئوپرژکتور لنز ویدئوپرژکتور پرده ویدئوپرژکتور تصب ویدئوپرژکتور پایه ویدئوپرژکتور کابل ویدئوپرژکتور